Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?
Haarinstituut Westland biedt u de keuze waar u het eerste gesprek wilt plaatsvinden. Dit kan zijn bij ons in de praktijk, bij u thuis of in het ziekenhuis. Samen met onze professionals bekijkt u welke haarprothese er het best bij u past. Als u wilt dat wij naar u moeten komen is dit geheel vrijblijvend en kost dit niets extra’s.

U kunt ons contactformulier invullen en versturen, dan nemen wij zo snel mogelijk (telefonisch) contact met u op. Ook kunt u bellen naar onderstaand telefoonnummer. In een persoonlijk gesprek geven we u alle informatie over de mogelijkheden om uw wensen te verwezenlijken. Het is belangrijk dat u voor het gesprek een moment uitkiest waarop u de tijd heeft. Wellicht is het prettig om een familielid of vriend(in) mee te nemen. Na het informatiegesprek kunt u de opties overwegen die het beste aansluiten bij uw wensen.

T: 0174-621936
M: 06-42705129

 1. Aanhef(*)
  Invalid Input
 2. Voornaam(*)
  Voer uw voornaam in
 3. Achternaam(*)
  Voer uw achternaam in
 4. E-mail(*)
  Ongeldig e-mail adres
 5. Telefoon
  Invalid Input
 6. Uw vraag
  Invalid Input
 7. Voer de getoonde code in(*)
  Voer de getoonde code in
  Invalid Input

Vanuit Den Haag

Vanuit Den Haag zit u op de snelweg A4 en kiest u de afslag Den Haag-Zuid (12) richting Wateringen. Ga na 400m rechtsaf de Wippolderlaan op E30-N211 richting Wateringen. Na 2.5km gaat u bij de stoplichten linksaf de Wateringseweg op richting Poeldijk. Bij de rotonde de tweede afslag nemen en de weg vervolgen, deze gaat over in de Voorstraat. Na 600m vindt u Haarinstituut Westland aan de linkerkant op nr. 143.

Vanuit Rotterdam

Vanuit Rotterdam zit u op de snelweg A20-E25 richting Hoek van Holland/Naaldwijk. De snelweg gaat over in de N213 richting /Den Haag. Deze weg volgen richting Poeldijk. Na ongeveer 6km bij de stoplichten rechtsaf Poeldijk in. U komt op de Jan Barendselaan. Deze weg volgen en na de bocht naar links gaat deze over in de Voorstraat en vindt u Haarinstituut Westland na 100m aan uw rechterhand op nr.143.

Locatie

Filiaal Poeldijk
Voorstraat 143
2685 EL Poeldijk

Openingstijden

Filiaal Poeldijk
Op afspraak
Ma t/m vrij    09:00 - 17:30 uur
Zaterdag       09:00 - 13:00 uur 

 

 

 

Volg ons